Tradicionális szemlélet, modern működés…

Written by on 2022. 09. 30

„…a siker titka nem csak technika, hanem a munkaerő” – mondta Ernst Kaindl (Néhai tulajdonos) aki 35 évvel ezelőtt megszerette a dolgos és tisztességes munkát végző beregi embereket. Valahogy így kezdődött a hazai gyártelepen Vásárosnaményben a svájci precizitással működő építőipari gyár.
Az emberiség évezredek óta használja a fát természetes alapanyagként, amelyből menedéket épít az elemek elől, házakat és belső tereket tervez. Más szavakkal, olyan környezet teremt, amelyben jól érezi magát. A SWISS KRONO Group lassan több mint 50 éve épít minden nap erre az ötletre: a fát természetes nyersanyagból ipari méretekben tömegesen gyártott termékekké alakítják – a legmagasabb minőségi előírások szerint és kiemelkedő ár-érték arány mellett. Minden nap abban a szemléletben dolgoznak, hogy faalapú termékeket fejlesszenek a világ kifinomult lakóterei számára.
A hazai gyártelepen amellett, hogy a tradicionális értékeket tartják szem előtt, különös gondot fordítanak a humánerőforrás kérdésekre. Szabadné Kázmér Orsolya a gyár igazgatónője bár még csak 39 éves, különleges szociális érzékenységgel bír. Számára a legfontosabb, hogy a gyártáshoz szükséges magas technológiai háttér mellett a telepen dolgozó 150 kollégája megfelelő környezetben és elismerésben részesüljön. A cég munkaerőbázisára jellemző az empátia, elkötelezettség és a magas szakmai tudás. A fizetés mellett kiemelten foglalkozik a munkatársak képzésével, a pénzügyi tudatosságuk mélyítésével kifejezetten ezen nehéz időkben.
Azt vallja, hogy ez a két tényező a kulcsa a töretlen 35 éves sikernek. A faipari termékek reneszánszát éljük. A természetközeliség még fontosabb a jelenkor emberének. A felgyorsult világunkban a természet nyújtotta kellemes környezet megteremtésében kiemelt szereppel bír a cégcsoport világszerte és a Swiss Krono Kft. a hazai építőiparban.
Termékeik szinte minden területen fellelhetők a belsőépítészeti fatermékektől a faépítményeken át a kiváló minőségű laminátumokig. Számos termék esetében a gyártás minden szakaszát saját maguk végzik. Ez teszi lehetővé számukra, hogy faalapú termékeiket a legmagasabb minőségi színvonalon szállítsák.
Úttörő szerepet játszva a faalapú anyagok költségeinek és teljesítményének tekintetében
Mindig ügyelnek arra, hogy az erőforrásokat hatékonyan használják fel, ezért nyersanyagaikat fenntartható szállítóktól szerezik be, és gyártási folyamataikban nem engedik meg az üres járatot vagy az üzemszünetet. A minőség folyamatos javítása érdekében kihasználják az egész cégcsoport munkatársainak szakértelmét.
A leghatékonyabb folyamatokat, a legjobb ötleteket és a fa szerkezetek legígéretesebb újításait megosztják a csoportban – tanulva a legjobbaktól, hogy együtt erősödjenek.
A SWISS KRONO Group Európa egyik legmodernebb OSB gyára. 1966-os alapítása óta azon vágy, hogy faalapú anyagok tulajdonságait fejlesszék ügyfelek igényeire szabva, beleíródott a vállalat DNS-ébe. Meghatározták a faanyagok megjelenésének, tapintásának és minőségének a követelményeit. Folyamatosan optimalizálják az összes faépület elemet a termékjellemzők, például a nedvességállóság és az alacsony káros anyag-kibocsátás szempontjából.

 


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió