ÚJ HELYRE KÖLTÖZIK AZ 5. ROSALIA!

Written by on 2015. 12. 18

Május 6-8. között a Városligetben, a Vajdahunyadvár mögött életre kel a park, és megtelik pezsgéssel, szórakozással. Három napon át széles borkínálat, kiemelt rosé paletta, gyöngyöző és habzó borok, valamint pezsgők várják a borkedvelőket. A több mint 50 borász borai mellett széles gasztronómiai kínálat áll a látogatók rendelkezésére.
A Jazzy Színpadon minden este koncert és éjszakába nyúló zene szórakoztatja a Rosalia közönségét. Fellép az Intim Torna Illegál, a SuperStereo, és a Margaret Island. A záróráig mulatók szórakoztatásáról pedig a Jazzy Rádió DJ-je és DJ Juhász Laci gondoskodik.

Mindenki találhat számára kedvező elfoglaltságot. Borértékelő és borkultúrával kapcsolatos interaktív játékokat lehet kipróbálni, a nyárköszöntő borünnep kóstolópoharai is igazi meglepetést rejtenek. A Beszélő poharak feliratai mögött megbúvó „Rosalia horoszkópra” a helyszínen derül fény.

A gyermekes családok is kellemesen tölthetik az időt az idei Rosalián. A fesztiválon a gyerekek kipróbálhatják, milyen autót vezetni, közlekedni. A Szittya Pita gyermekmegőrzőként is szolgáló kenyérsütő kuckójában a kicsik és a nagyobbak is játszva megtanulhatják, hogyan kell kenyértésztát készíteni minőségi alapanyagokból. Vasárnap 10 és 18 óra között pedig arcfestés és kézműveskedés várja a gyermekeket.


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió