Újra akcióban a Nissan Jóakarat Társasága!

Written by on 2022. 04. 26

„Önzetlenül segíteni azoknak, akiknek szükségük van rá.” – így foglalták egyetlen mondatba közös céljukat azok a művészek, hírességek, közéleti szereplők, tudósok, üzletemberek, séfek, akik 2020 végén csatlakoztak a Nissan kezdeményezésére megalakult Jóakarat Társasághoz. Küldetésüket rendületlenül viszik tovább.

Legújabb projektjük keretében egy hátrányos helyzetű kistelepülésen, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Tornanádaskán fognak  kerteket  építeni, profi szakember segítségével oktatják is a helyieket. Innentől kezdve a betakarításig heti rendszerességgel nyújtanak segítséget. Nemcsak a kertészkedési tudás, hanem a tervek szerint lesz majd egy nagy csomag zöldség is minden résztvevő családnak őszre. Lázár Chef pedig főzni tanítja majd a családokat (pl. csalamádé készítés, vagy egészséges ételek, könnyen elérhető alapanyagokból). Gáspár Zsolt, azaz Zsolti Gazda fő feladata a résztvevők motiválása lesz. Ha sikerrel járnak, több ezer e-mailt küldenek majd szét a hazai cégeknek, hogy hogy ők is támogassák ezt a kezdeményezést, és jövőre tízszer ekkorát tudjanak csinálni!

Tornanádaskán a Symphonia alapítványnak is van már tanodája, ahol a zenén keresztül zárkóztatnak fel fiatalokat. Még azt is sikerült összehozni, hogy a „Rézangyal gyerekek” Presser Gábor nagykoncertjén is felléphettek! A kedd délutáni Happy Hours vendége Reizer Levente, a Nissan magyarországi PR menedzsere!

Kezdés: 16:30

Hely: 90.9 Jazzy

Műsorvezető: Jazzkovács László


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió