Újra Budapesten ad koncertet a legendás Tom Jones!

Written by on 2022. 06. 22

A „Walesi Tigris”   július 12-én zenél majd az új MVM Dome-ban.

 A – ki hinné, de –  82 éves zenészlegenda Surrounded by Time című, tavaly megjelent lemezét hozza el. Ez Jones negyedik olyan albuma, ami feldolgozásokat tartalmaz, és többek között Cat Stevens, Bobby Cole és Bob Dylan dalait is énekli. A világkörüli turné  éppen ma indul Angliában, majd Spanyolország, Dánia és Ausztria után hozzánk is megérkezik.  Tom Jones közel ötven koncertet ad majd októberig!

A majdnem 60 éve zenélő élő legenda előadásai valódi időutazásra invitálják a közönséget, hiszen ezeken a különleges eseményeken zenei műfajok és korosztályok találkoznak. Minden bizonnyal felcsendülnek majd az új album feldolgozásdalai, valamint olyan régi kedvencek, mint a Sexbomb, a Not unusual vagy a Kiss!

Besnyő László promóter, producer, Krokodil Rock Kft tulajdonosa régi motoros a szakmában. Korábban volt a Magyar Koncertszervezők Szövetségének elnöke is, a nyolcvanas években gyártásvezetőként dolgozott a Csillagfény Disco-ban a PeCsában, szervezett koncerteket az Omegának, a Bonanza Banzainak, a Bikininek és szinte minden jelentős hazai előadónak.

De rengeteg külföldi sztárt is elhozott hozzánk az elmúlt negyven évben: Nick Cave, a Jethro Tull, Robert Plant, Chris Rea, az Iron Maiden koncertjeinek szervezője is volt, most Tom Jones koncertjét rendezi meg Magyarország legnagyobb fedett Arénájában.

A Happy Hours vendége:  Besnyő László  koncertszervező

Adásban: 2022. 06.20. 16:00

Műsorvezető: Jazzkovács László

 


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió