ÚJRA JAZZY MARATON!

Written by on 2016. 02. 15

A Symbol Budapest október 22-én ismét a jazz fellegvárává változik, és egy éjszakára a zenei mámort tölti poharunkba, és szolgálja fel tányérunkon.
A parádés menü főfogásai: a Stereo Swing, Kozma Orsi, Pálinkás Gergő és zenekara, valamint a lemezlejátszóknál Jazzkovács László és Suri Imre, a Funky Feeling műsorvezetője. Egész éjszaka a legforróbb és legizgalmasabb zenei tálalásban  a smooth jazztől az electro swingen keresztül a funky-ig kalandozunk a stílusok és szenvedélyek háremében.
Belépő ára: 3000 Ft. Jegyek már kaphatók a jegy.hu-n ide kattintva! A belépőjegy belépést biztosít az eseményre, ülőhelyet és fogyasztást nem tartalmaz. Jazzy Maraton belépő az esemény napján a helyszínen: 4000 Ft.

Ha szeretné kényelmesen, asztalnál ülve élvezni a koncertet, akkor foglaljon helyet a +36 30 748 4050-es telefonszámon a Symbol munkatársától, ugyanis a belépőjegy ülőhelyet nem biztosít.
A Jazzy Maraton programjáról, a rendezvénnyel kapcsolatos információkról ezen a telefonszámon kérhet még információt  Nemes Anikótól a +36 1 787-6992/121 telefonszámon, valamint a  jazzy@jazzy.hu e-mail címen.

Jegy.hu link: https://www.jegy.hu/program/jazzy-maraton-oszi-jazz-electro-swing-funky-est-72919

 


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió