Várvizi Péter, a Jazzy Szilveszter séfje
Written by Szerkeszto on 2017. 12. 22
Az élelmiszermérnöki és közgazdász diplomával is rendelkező Várvizi Péter séf, még az érettségi után elment Franciaországba, hogy a legjobbaktól szerezze meg tudását. Ételei letisztult egyszerűséggel képviselik az ízek tudatos párosításait, változatos technológiák, szezonális alapanyagok, érthető és izgalmas ízharmóniák jellemzik. A világ 50 legjobb étterméből háromban is dolgozott, és az ott szerzett tapasztalata érződik a Larus Étterem konyháján is. Péter készíti a Larus Étteremben megrendezésre kerülő Jazzy Szilveszter menüjét, ahol különleges halételek, vegetáriánus saláták, glutén- és laktózmentes finomságok, valamint egy 9,5kg-os marha rostélyos egyben megsütve, és a vendégek előtt szeletelve várja, hogy együtt köszöntsük a 2018-as évet.
Várvizi Péter izgalmas életéről és lenyűgöző pályafutásáról bővebb információkat itt hallhatnak:
Kép: larusetterem.hu