Vedd meg és spórolj!

Written by on 2018. 11. 29

Fergeteges menüsor, számtalan gasztronómiai és zenei élmény vár azokra, akik úgy döntenek, hogy az év utolsó napját a Jazzy Rádióval töltik. Stílusos és exkluzív környezet, szenvedélyes vendégek. A hazai kulturális, zenei és üzleti élet szereplői mellett a jazz zene iránt rajongók lakkcipőben léphetnek be a 2019-es év első és mámorító pillanataiba.

November 30-án éjfélig van lehetőség Early Bird jegyeket vásárolni. A Jazzy Gourmet Szilveszteri partija a belváros szívében, az ötcsillagos Kempinski Hotelben lesz. A luxusszálloda két exkluzív termében köszönthetjük az újévet. Az Infinity teremben ifj. Berki Artúr bárzongorista biztosítja a kellemes élőzenét, a Grand Room színpadán pedig a Garami Funky Staff, Pálinkás Gergely jazzgitáros és Jazzkovács László gondoskodik arról, hogy mindenki táncra perdüljön.

Fenséges ételek

A szilveszteri ínycsiklandó többfogásos menüsor megálmodója az osztrák származású Roland Holzer, a Kempinski Hotel Corvinus főszakácsa lesz. A hideg előételek között megtalálható lesz a füstölt- és pácolt lazac, pácolt grillezett zöldségek, őzpástétom vagy éppen tengergyümölcsei terrine pácolt cikóriával. Lesznek még saláták, külön salátabár, levesek, éjféli büfévacsora, de természetesen az est koronázatlan királynője a különféle főételek, melyet a jobbnál jobb desszertek követnek.

„Az egyszerű, hétköznapi ételekben és a helyi hagyományok tiszteletében hiszek, önmagamra pedig az innovatív bécsi és az ötletgazdag magyar konyha nagyköveteként gondolok. Tanácsadóink az egész régiót bejárják minőségi, szezonális alapanyagok és különleges borok után kutatva annak érdekében, hogy ezek valóban a megfelelő helyről származzanak. Ez a sok örömmel is járó szenvedély elkötelezettséget, fegyelmezettséget és szakértelmet kíván, ugyanakkor mindannyiunk számára nagyszerű kalandot jelent” – fogalmaz Holzer.

Helyszín

A Kempinski Hotel Corvinus 1992-ben nyílt meg, Grand Hotel Corvinus Kempinski Budapest néven. A C-alakú épület Finta József tervei alapján készült. 316 szobának, 33 lakosztálynak, 1238 négyzetméteren konferencia- és rendezvénytermeknek, éttermek, bárok, Kempinski The Spa, szépségszalon és üzletek.

A szálloda névadója Mátyás király. A Kempinski Hotel Corvinus kortárs magyar műalkotások saját gyűjteményével rendelkezik, emellett a Kempinski Galéria teret ad a kortárs magyar művészek műveinek.

Amit garantálunk: ötcsillagos prémium helyszín, igényes szórakozás és 10%-kal olcsóbb jegyek november 30-án éjfélig.

Még nem késő…

Jegyek:

Grand Room (bálterem):

https://www.jegy.hu/program/jazzy-gourmet-szilveszter-2018-grand-room-balterem-98521

Infinity Room (piano terem):

https://www.jegy.hu/program/jazzy-gourmet-szilveszter-2018-infinity-terem-piano-terem-98524

Az Infinity teremben feltüntetett jegyárak early bird árak, melyek a készlet erejéig, vagy 2018. november 30-ig érvényesek. Az asztaljegyekre nem vonatkozik az early bird ár, mivel ezek már tartalmazzák a 10%-os kedvezményt.

Képek: Unsplash/Jerry Kiesewetter, Kempinski Hotel


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió