Veszélyek a kibertérben: beszélgetés a Magyar Telekom Székházban

Written by on 2021. 10. 26

Csütörtökön a Magyar Telekom Székházban a kibertér veszélyeiről lesz beszélgetés, ami nem csak a szakemberek számára lehet érdekes és tanulságos…

Az elmúlt másfél évben a COVID-járvány miatti korlátozások  következtében életünk egy része az online térbe került át.  Ez a környezet kedvez a kiberbűnözőknek, akik a figyelmetlenségünkön, óvatlanságunkon túl a kialakult helyzettel kapcsolatos érzelmeinkre is építenek az újabb és újabb csalási formáknál.

Igaz-e, hogy a rabló mindig egy lépéssel a pandúr előtt jár, és mit tehetünk ez ellen egyénként, vállalkozásként? Szükség van-e etikus hackerekre, és mitől etikus egy hacker? Érdemes-e feláldozni a biztonságot a kényelem oltárán a digitális szolgáltatások használatánál? Hogyan lehet érvényesülni nőként egy férfiak által dominált szakmában, és miért lehet vonzó életpálya a kibervédelem a nők számára is?

A csütörtök este hatkor kezdődő rendezvényen a fenti kérdéseket járják körül szakértő vendégek segítségével. A Happy Hours mai vendége Prónay Kinga, a Magyar Telekom kommunikációs szakértője!

Kezdés: 16:30

Hely: 90.9 Jazzy

Műsorvezető: Jazzkovács László

 


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió