Victor Solomon, a Szent Efrém Férfikar és a Swing à la Djangó

Written by on 2022. 06. 10

Victor Solomon, a Szent Efrém Férfikar és a Swing à la Djangó közös produkciója egy minden korosztályt magával ragadó, felejthetetlen zenei utazás lesz a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon szombaton.

A 20 éves jubileumát ünneplő, világszerte méltán híres Szent Efrém Férfikar szimfonikus zenekarral és 300 énekessel közös, a kora középkortól a gospelen át, a Queen slágerekig ívelő, valamint kizárólag erre az alkalomra írt feldolgozásokkal fűszerezett produkciója az idei szezon egyik legemlékezetesebb együttműködésének ígérkezik.

Amerikából érkezik az este sztárvendége, a The Voice tehetségkutató ifjú felfedezettje, a 22 éves Victor Solomon,  aki megidézi az észak-amerikai gospel-kultúrát. Az amerikai népdaltól az saját szerzeményein át Leonard Cohen Hallelujah-jáig terjed a produkciók közös listája. A kiváló szólista partnere lesz a férfikórus, valamint a Swing à la Django és a Heureka Pop Orchestra.

A koncerten elhangzik a Trónok harca és a Greensleeves dallamból komponált szimfonikus zenekari mű. A Szent Efrém férfikar a Swing à la Djangoval közösen adja elő Mozart Török indulójának népszerű feldolgozását, amibe ügyesen belerejtették a ’90-es évek török pop koronázatlan királyának, Tarkannak két slágerét is.

A gálakoncert végén minden közreműködő együtt, közösen énekelni majd el a Heaven for Everyone című Queen-dalt.

 https://margitszigetiszinhaz.hu/margitszigeti-programok/szent-efrem-ferfikar-20-eves-jubileumi-gala/

Adásban: 2022. 06.10. 16:00

Műsorvezető: Jazzkovács László

 

 


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió