Vidd magaddal kedvenc rádiódat: mostantól letölthető a 90.9 Jazzy applikációja

Written by on 2021. 08. 09

90.9 Jazzy Rádió – Bárhol is vagy a világban! Már applikáción keresztül is hallgathatod a 90.9 Jazzy Rádiót, vidd magaddal mobilon!

Mostantól letölthető a 90.9 Jazzy Rádió applikációja, amely lehetővé teszi, hogy könnyebben elérd a rádió online csatornáit. Az alkalmazás működik Android és iOS rendszerben is. Ingyenesen letölthető a Google Play és az App Store áruházakból.

A 90.9 Jazzy Rádió applikációján keresztül hallgatható a rádió másik három online csatornája is, a Jazzy Groove, a Jazzy Soul és a 2020-ban indult Jazzy Cool. Az alkalmazásban egy kattintással elérhetőek a rádió podcastjei, műsorok szerint böngészhetsz a korábbi adások között, és azokat bármikor visszahallgathatod. Az archív anyagok mellett a Jazzy TV élő adását is elindíthatod! Hallgasd és nézd hétköznap reggelente a Millásreggelit, vagy pénteken, szombaton a Funky Feelinget és a Soul Sessiont!

 

 

Az applikációban, – csakúgy, mint a rádió honlapján – elérhető az aktuális napi játszási lista, valamint a szavazás funkcióval 1-től 5-ig osztályozhatod a rádióban hallott dalokat.

Rádiónk 2007. február 14-én indult a 90.9 MHz-es frekvencián Budapesten és 60 km-es vonzáskörzetben fogható műsorszolgáltatással. A rádióadás eddig is elérhető volt online a rádiónk honlapján (www.jazzy.hu). A hallgatói igényekre válaszul az applikáció fejlesztésével egy újabb platformon nyújtjuk szolgáltatásainkat annak érdekében, hogy közönségünk kényelmesebben, felhasználóbarát módon érhesse el a rádiónk műsorát.

Rádiónk reklámidejének értékesítését a Target Media Sales végzi, csakúgy, ahogy a Klasszik Rádió 92.1-t is.


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió