Videókban mutatkoznak be Budapest bevásárlóutcáinak üzletei – Happy Hours

Written by on 2020. 12. 23

Videókban mesélnek Budapest bevásárlóutcáinak üzlettulajdonosai arról, hogy is indult vállalkozásuk, és mik a jövőbeni terveik. Az adventi időszakban indult kampány célja, hogy bemutassák, az üzletek pultjai mögött igazi emberek, izgalmas történetek állnak, amelyek a vírus ellenére is tovább folytatódnak.

Az elmúlt években SlowXmas néven ismertté vált kezdeményezés reagálva a vírushelyzetre idén #Várunkvissza– Együtt a helyi vállalkozókért néven hirdeti az összefogást az adventi időszakban, amelyhez idén is öt utca csatlakozott: a Falk Art&Antique Street (Falk Miksa utca), a Bartók Béla Boulevard (Bartók Béla út), a Fashion Street (Deák Ferenc utca), a KultUnio (VI. és VII. kerület multikulturális negyede) és a Ráday Soho (Ráday utca). Az utcákban a nehéz helyzetben is több, mint 100 üzlet tart nyitva a legkülönbözőbb formában.

Őket kereste fel a #Várunkvissza kampány, a beszélgetésekből készült portrévideók pedig a közösségi médiafelületekre is felkerültek. Ezekben az utcák bátor vállalkozóit mutatják be, hogy mindenki megismerje, az utcák vállalkozásai mögött ugyanolyan húsvér ember áll, mint a nézők.

A Happy Hours mai telefonos vendége Király Gabriellaa Bevásárló és Tematikus Utcák Nonprofit Kft. (BUM) managere!

Kezdés: 16:30

Hely: 90.9 Jazzy

Műsorvezető: Jazzkovács László

A BUM adventi összefogás videói megtalálhatók a Youtube-onTovábbi információ: bevasarloutca.hu; google.hu

 

 


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió