VII. Gere Jazz Fesztivál

Written by on 2018. 05. 31

A villányi Gere Attila Pincészetnél, a Gere Birtokon 2018. június 8-9. között, immár hetedik alkalommal rendezik meg a Gere Jazz Fesztivált.  A minden évben más tematikával rendelkező esemény idén a villányi szőlők között igazi olasz hangulatban és dolce vita életérzésben várja az érdeklődőket.

A Gere család meghívására vendégségbe érkezik az olasz Sirk család, akik a Michelin-csillagos La Subida étterem tulajdonosaiként képviselik az olasz gasztronómiát. Ők a vendéglátóhelyük finomságaiból adnak ízelítőt a fesztiválon. Az ínycsiklandó ételekhez a hétvégén olyan csúcsborokat is nyitnak, mint a Kopar vagy a Solus, amivel igazán feldobják a Jazz Fesztivál nyári estéit.

A minőségi jazz zenéről a Rákfogó zenekar, a Kéknyúl, a Balázs Elemér Group és a Barabás Lőrincz Quartet gondoskodik majd.

A hazai zenészek mellett, szombat este fellép Nicola Conte is, a legjazzesebb tánczene és a legtáncosabb jazz létrehozója, akinek a hamarosan megjelenő új albumáról is hallhatnak dalokat a fesztivál résztvevői.

A mostanra hagyományt teremtett nyári fesztivállal, Gere Attila és családja idén is maradandó élményekkel ajándékozza meg az ezen az exkluzív, olasz hangulatú kerti partin jelenlévő vendégeket.


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió