Világsztárok az Akvárium Klubban

Written by on 2018. 09. 26

Újra itt az ősz, így beindul a budapesti klubszezon. Az Akvárium Klub elképesztően erős nevekkel rukkolt elő az őszi-téli időszakra, mind elektronikus zenei vonalon, mind élőzenében. A világszínvonalú fellépők mellett a klub ad otthont a CAFé Budapest egyes programjainak, köztük a Budapest Ritmo-nak, illetve itt tartják majd a BUSH záróbuliját is.

A forró nyár után az Erzsébet és a Deák tér találkozásánál több ezer fiatallal együtt élvezhetjük a simogató őszi napsugarakat. Pokróccal a vállunkon ihatunk egy finom bort vagy koktélt, hogy ráhangolódjunk a jobbnál jobb bulikra.

Merülj alá!

Az Akvárium víz alatti termeiben alámerülhetünk a hangosan dübörgő beatek világába. A Next Level 4. születésnapi buliján fellép a Herobust, itt lesz Joris Voorn és Tantrum Desire is.

Jön még:

 • Deborah De Luca
 • GusGus
 • Hernan Cattaneo
 • Worakls
 • Adriatique
 • Chase & Status
 • Dubfire
 • Pre-NYE a Kollektiv Turmstrasse prezentálásában

Első sor!

Nemzetközi koncertekből sem lesz hiány! Október elején érkezik a Son Lux, fellép az Uriah Heep, a Frank Turner & The Sleeping Souls, a Kraak & SmaakAlex Claire, az August Burns Red, illetve több név igazolt már 2019-re is.

Jön, jön, jön:

 • You Me At Six
 • Night Lovell.

Az A38 szervezésében érkezik majd a black metal színtér egyik legeredetibb produkciója, a Zeal & Ardor, a színpadi rocksztár-elektronika egy legnagyobb neve, a The Glitch Mob, 2019-ben pedig a Perturbator és az Enter Shikari.

Fúzió: érezd a ritmust!

Az Akvárium Klub és a CAFE Budapest ismét pazar programoknak ad helyet. Október 5-7. között az egyszeri találkozások és felfedezések fesztiválja keretében jön, jön, jön a Budapest Ritmo. Három nap alatt a hazai és nemzetközi világzene legizgalmasabb produkciói sorakoznak fel és bepillantást nyerhetünk a kulisszák mögé is. Idén nagy hangsúlyt kap a fesztiválon az oláh cigány énekes kultúra, az elmúlt évtizedek nagy énekesei közül több is fellép majd együtt. Itt lesz Lakatos Mónika, Miczura Mónika, a Kanizsa csillagai, a Romano Drom, a Ternipe, a régi Ando Drom énekesei és a Romengo zenészei is. Ózdról érkezik egy tinédzser banda, a Várkonyi Csibészek, akik budapesti underground zenészekkel közösen lépnek majd fel.

Szintén a CAFe Budapest keretében érkezik október 9-én a KisHallba a dél-afrikai gyökerekkel rendelkező, amerikai–jamaikai származású Masego. A VOLT Lokálban pedig az évek óta saját terekkel, vidéki helyszínekkel és stabil projektekkel működő szabadzenei underground közegből összesen hat formációval találkozhat a közönség a Downtown Café keretében.

Ez a magyar helyzet!

Szuperséges bulit fog csapni a Trillion, az Akváriumban mutatják be a legújabb lemezüket. Közös koncertet ad a Bohemian Betyars és a ParnoGraszt, fellép majd a Bagossy Brothers Company, születésnapi koncertet ad a Kelemen Kabátban, közösen lép fel a Platon Karataev és a Deep Glaze.

Lesz még…

 • Blahalouisiana
 • Groovehouse
 • Péterfy Bori & a Love Band
 • Konyha lemezbemutató

BUSH záró eseményén fellép a Fran Palermo és a Golan.

Novemberben megugráltatja a kockás inges lányokat a FISH!, fellép a New Level Empire, itt ünnepli 10. születésnapját a Compact Disco, érkezik a Nagy-Szín-Pad! verseny győztese, az Apey & the Pea és dupla koncertet ad a Szabó Balázs Bandája.

Az Akvárium Klub harmadik terme, a VOLT Lokál szeptemberben szintén megnyitotta kapuit, minden péntek és szombat este a legjobb zenékkel es vadiúj party-sorozatokkal várja a bulizni vágyókat.

További információ: akvariumklub.hu

Kép: Herendi Ráhel


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió