VIP páholy: Karakas Hedvig, Märcz Tamás, Gulyás István, Peszlen Ferenc és Fábián Melinda

Written by on 2021. 01. 16

Mogyorósi Péter vasárnapi sportműsorában velünk lesz az év női sportolója, a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya, a magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya, valamint egy MMA mesteredző és egy ketrecharcos is!

Velünk tart Karakas Hedvig, Európa-bajnok dzsúdós, akit a hétfőn, a 63.-ik alkalommal megrendezett Év Sportolója Díjátadón 2020 legjobb magyar női sportolójának választottak meg.

A férfi vízilabda-válogatott 6.-ik lett a múlt hét végén Debrecenben megrendezett Világliga Európai selejtezőjének döntőjében. A meghatározó játékosok sorát nélkülözni kénytelen válogatott három kiélezett meccsen, a világ legjobbjai közé sorolt olasz, horvát, szerb válogatott ellen küzdött felemás sikerrel. Märcz Tamás, a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya beszél nekünk a levonható tanulságokról és a tokiói tervekről.

Gulyás Istvánt, a magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitányát telefonon kapcsoljuk Egyiptomból, ugyanis szerda óta ott zajlik a férfi kézilabda világbajnokság, ahol a mieink célja a legjobb 8 közé jutás.

Peszlen Ferenc MMA mesteredzővel és Fábián Melinda ketrecharcossal pedig körbejárjuk az egyébként hazánkban is sokak által kedvelt és egyre népszerűbb MMA-t.

Kezdés: vasárnap, 16:00

Hely: 90.9 Jazzy, JazzyTV

Műsorvezető: Mogyorósi Péter

A műsor hamarosan visszahallgatható ITT!


Continue reading

90.9 Jazzy

Jazzy Rádió