Virtuális séta a Műcsarnokban – Happy Hours 2020.04.06.

Written by on 2020. 04. 06

A Műcsarnok összes kiállítása bejárható virtuális séták során. Keleti Éva, Jankovics Marcell és Kondor Attila munkái mellett a Budapest FotóFesztivál idei és tavalyi nyitókiállítása is megtekinthető. 

2019-ben a Budapest Fotófesztivál rendezvénysorozatát David Lynch, rendező, forgatókönyvíró, festő és zenész Kis történetek című tárlatával nyitották meg. A rendező legenda munkáira rengetegen voltak kíváncsiak, a Twin Peaks, a Dűne és a Radírfej direktorának tárlatát a Műcsarnok honlapján járhatjuk be újra.

A Budapest Fotófesztivál idei nyitókiállításán Paolo Ventura fotóit tekinthettük volna meg a Műcsarnokban, ám a járványügyi veszélyhelyzetre való tekintettel a képzőművészet és a fotográfia határán kalandozó művész munkáit így, egy online bemutatón tárták a közönség elé.

Arról, hogy mennyire volt felkészülve a Műcsarnok a tárlatok online térbe való “átköltöztetésére”  és pontosan milyen kiállítások nézhetők meg a virtuális séták során, Tuza Norbert, a Műcsarnok kommunikációs vezetője beszélget JazzKovács Lászlóval, a Happy Hoursben.

Hallgassa vissza a beszélgetést.

 

 

 

Kép


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió