Nézd újra! – Zolbert koncertfilm premier a Jazzy TV-n

Written by on 2020. 04. 16

Április 16-án Zolbert “Live” című koncertfilmjének premierjével indul a Jazzy Live Exkluzív. A már megszokott csütörtöki Jazzy Live c. műsorunk most online tartalommal egészül ki a Jazzy TV-n, a www.jazzy.hu oldalon és a Jazzy Facebook oldalán. 

A szaxofonos, zeneszerző és producer 2013-ban “Frappé” című dalával megnyerte a Zuglói Smooth Jazz Klub által szervezett 1. Smooth Jazz Dalverseny fődíját, majd 2014-ben pedig a 90.9 Jazzy Rádió VII. Jazzy Jazz Dalversenyének fődíjasa lett “Friendship” című szerzeményével, amely a szakmai zsűri döntése alapján a legjobb hangszerelésért járó különdíjat is elnyerte.

Zolbert legújabb “Live” című albuma egy élő koncertlemez, melyen 17 dal található, köztük eddigi két nagylemezének legismertebb és legsikeresebb dalainak kifejezetten erre az alkalomra áthangszerelt verziói.

A Live című lemezhez készült koncertfilmet először a Jazzy oldalán láthatják az érdeklődők április 16-án 19 órától.

Habár a koncertfilmet bárki láthatja, kérjük, hogy támogassák azt az alapot, mely a produkcióban dolgozó és a koronavírus-járvány miatt munka és bevétel nélkül maradt zenészek, valamint technikusok megsegítésére szolgál.

 

 

 


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió