Jazzy Randevú
model.title

A Jazzy Randevú vendége Szurcsik Benedek, akinek eddig két könyve jelent meg: 2020-ban a KADEM - Egy Filozófiai Nyelvbe Rejtett Kísérleti Vers című, majd 2022-ben a Jegyzetek a Valósághoz és a Matematika Abszurda c. kötet.

A Kadem-et az Osztrák Nemzeti Könyvtárhoz tartozó Mesterséges Nyelvek Gyűjteménye, az Arizonai Egyetem kortárs költészettel foglalkozó Poetry Center-e, a MTA Irodalomtudományi Intézete, a Nyelvtudományi Kutatóközpont, valamint a párizsi nyelvészeti múzeum, a Mundolingua is a gyűjteményébe fogadta. Benedek a Sör És Fű underground banda egyik alapítója, szövegírója és előadója volt. Az Ózd környéki fiatalokkal foglalkozó Common Vibe Egyesület munkatársaként, saját módszereivel, a gyerekeket bevonva, készítette el a Várkonyi Csibészek Parázs című lemezének dalszövegeit. De rendezett kisfilmet, videoklipet, képeivel több kiállításon vett részt.

Műsorvezetők

Bálint Edina
Bálint Edina
Get Funky Party vol 26

Június 9-én immáron 26. alkalommal is GET FUNKY PARTY a legjobb funky, soul és klasszikus diszkó zenékkel a Le Bistroban. A DJ pultban Suri Imre és Jazzkovács László szolgáltatja a zenéket.

 

Jegyek