Márkamonitor
model.title

Berényi Konrád dolgozott az internet hajnalán indult Indexnél, tanított és ma is tanít számos egyetemen, főiskolán, és közel két évtizede foglalkozik marketing-tanácsadással. A műsor elején kkv-s aktivitásairól, tanácsadói tevékenységéről és a marketingtervezésről beszélgetünk.

Oktatói munkája kapcsán beszélünk arról, kiből lesz online marketinges, milyen állapotban van a szakirányú képzés helyzete, mit tudnak a fiatalok, tanulnak-e az idősebbek? Vannak-e kkv-s belső képzések, meddig tart a szakértő munkája, működnek a tervek szakértelem nélkül?

Beszélgetünk a digitális világról, a mindennapi életről. Mennyire fogékonyak a magyarok az újításokra, mire használjuk a kütyüket, a social médiát?

Végül, de nem utolsó sorban kitérünk a közelgő Márkaépítés konferenciára, ahol Konrád is előad. Az esti műsorban kapunk egy kis bevezetőt a témájához, amiről március 22-én előad.

Műsorvezetők

Szakács László
Szakács László
Jazzy Fesztivál - Bor, mámor, zene

Pünkösd hétvégéjén 4 napos Jazzy Fesztiválra várjuk az igényes zenék és a finom borok szerelmeseit. Május 17. és 20. között 3 színpadon 22 koncerttel, 4 DJ-vel és közel 40 borászattal kényeztetjük a szórakozni vágyókat.

Jegyek