Márkamonitor
model.title

Mostanában nagyon sok szó esik a chatbotokról, így indokolt volt meghívni egy olyan szakembert, aki évek óta ilyenek fejlesztésével foglalkozik. Deliága Ákos, a Talk-a-bot társalapítója, ügyvezetője informatikus, egy világcégnél dolgozott itthon és Szingapúrban, mielőtt saját startupját megalapította volna. 

 

 

Először megbeszéljük karrierje főbb állomásait, majd a saját cég alapításával kapcsolatos tapasztalatait. Arra is kitérünk, milyen az üzleti környezet Szingapúrban, mit tanult a Techstars accelerator programban, és milyen volt Szingapúr után ismét itthon dolgozni.

Megbeszéljük, milyen fogyasztói igényekre válaszol a chatbot, mire alkalmas, és miért terjedt el viharos sebességgel. 

Röviden kitérünk arra, milyen chatbot megoldások léteznek vállalatok számára

Külön téma lesz, hogyan épít valaki vállalkozást Magyarországon, hogy működik a startup ökoszisztéma. Kitérünk a Startup Hungary stratégiájára, céljaira, megbeszéljük, mit tudnak tenni a befektetői környezet javításáért.

A műsor végén megpróbálunk jövőképet felvázolni, tisztázni, merre mozog a piac. A robotok elveszik a munkánkat, és mind meghalunk? Erre azért nem számítunk, de akit érdekel, mit hoz a közeljövő, hallgassa a Márkamonitort ma este 8 órától a Jazzy rádióban. 

Műsorvezetők

Szakács László
Szakács László
Jazzy Fesztivál - Bor, mámor, zene

Pünkösd hétvégéjén 4 napos Jazzy Fesztiválra várjuk az igényes zenék és a finom borok szerelmeseit. Május 17. és 20. között 3 színpadon 22 koncerttel, 4 DJ-vel és közel 40 borászattal kényeztetjük a szórakozni vágyókat.

Jegyek