Happy Hours

Pénteken egy rendhagyó előadással emlékezünk azokra a legendás előadókra, akik az utóbbi évtizedekben távoztak közülünk, és már csak az égiek színpadán zenélnek vagy énekelnek.

Sajnos az utóbbi időben is sok remek művészt veszítettünk, elég csak a szép emlékű Török Ádámra gondolni, aki pont jubileumi koncertjére készült, és épp erről szerettük volna kérdezni, amikor jött a rossz hír.

Ezen a koncerten az ő munkássága előtt is tisztelegnek a pályatársak: Török Ádám legendás,  Vissza a városba című dalát Takáts Tamás énekli majd el,   de Cserháti Zsuzsa, Máté Péter, Cipő, Somló Tamás, Balázs Fecó, Kóbor János, Benkő László vagy Gallai Péter dalait is felidézik.

A magyar beat, pop és rock halhatatlan sztárjai életükben, de még haláluk után is megannyi örömöt, érzést, élményt adtak és adnak rajongóik számára.

A meghívott előadók közül mindneki örömmel mondott igent a felkérésre, így többek között Keresztes Ildikó, Sándor Évi, Takáts Tamás, Kalapács József és Varga Miklós is eljönnek.

A technika segítségével együtt énekelhet Keresztes Ildikó Balázs Fecóval, de megjelenik Gallai Péter is egy duett erejéig. Egy csodálatos dal alatt kivetítő segítségével megemlékezünk azokról a zenészekről is, akik ugyan nem mikrofonon keresztül közvetítették gondolataikat, hanem hangszert hívtak segítségül.

Az énekesek mellett természetesen a zenei kíséret is abszolút autentikus módon szólal meg, ugyanis az idén 60 éve  Stúdió 11 ensemble zenészei adják az alapot!

A Happy Hours vendége Takáts Tamás, énekes-gitáros.

Műsorvezetők

Jazzkovács László
Jazzkovács László
Jazzy Fesztivál - Bor, mámor, zene

Pünkösd hétvégéjén 4 napos Jazzy Fesztiválra várjuk az igényes zenék és a finom borok szerelmeseit. Május 17. és 20. között 3 színpadon 22 koncerttel, 4 DJ-vel és közel 40 borászattal kényeztetjük a szórakozni vágyókat.

Jegyek