Márkamonitor

Mai vendégeim Galavics András kereskedelmi vezető és Kapitány János direkt és promóció értékesítési vezető az Atmedia rádiós divíziójától.
Mindkét vendégem több évtizedes pályafutást tudhat maga mögött, hosszú éveket töltöttek a rádiós piac legnagyobb márkáinál. Először a közönségről, a hallgatókról beszélünk. Kik hallgatnak ma rádiót, mennyit hallgatnak rádiót, és hogy ezt honnan tudjuk: azaz, hogy működik a rádiós mérés?
Utána beszélünk a reklámpiacról. Kiindulópontként megnézzük a Magyar Reklámszövetség és társzervezetek 2022-es számait, és azt, hogy áll a rádió a teljes médiatortában.
Beszélünk egy fontos rádiós kezdeményezésről, a Miért Rádió? egyesületről. Miért és hogyan jött létre ez az összefogás, milyen szerepet játszik az Atmedia a szervezetben, melyek voltak a legfontosabb aktivitások az indulás óta.
Végül, de nem utolsó sorban kitérünk a közeljövőre, mi várható a következő hónapokban az Atmediánál és a piacon, milyen lehet az idei év, hogyan alakul a gazdasági helyzet és ennek nyomán a reklámköltések.

Műsorvezetők

Szakács László
Szakács László
Get Funky Party STUDIO 54 EDITION

Szeptember 29-én GET FUNKY PARTY a MOM Leroyban!

 

Jegyek