
Happy Hours - Mit egyen húsvétkor, aki vegán?
Vagy éppen valamiféle allergiával, intoleranciával küzd. Természetesen már erre is van megoldás.
Vegán sonkával, tejmentes csokinyúllal, gluténmentes kalácsokkal április első hétvégéjén érkezik a Csak a Mentes Húsvéti Fesztivál a RAM-ban!
Mostanra a Csak a Mentes közössége, a legaktívabb hazai mentes közösségé vált. A gasztronómia mellett többek között foglalkoznak a természetes bőrápolással, a zero waste, vegyszermentes háztartással és egyéb fenntarthatósággal kapcsolatos tartalmakkal, termékekkel is.
A mostani Csak a Mentes Húsvéti Fesztiválon pedig kiemelt szerepet kapnak az idei Csak a Mentes Év Séfje verseny döntősei. A versenyre glutén-, cukor-, tejmentes és vegán receptekkel jelentkezhettek a résztvevők. A cél évről évre, felhívni a figyelmet az egészséges, allergénmentes táplálkozásra és nem utolsó sorban bemutatni, hogy a mentes étkezés nem unalmas, sőt! Megannyi lehetőséget, újdonságot és az alkotás élményét adja egy-egy új alapanyag, új ízvilág kipróbálása.
Herczeg Andrea a Csak a Mentes alapító-tulajdonosa szenvedélyesen szereti a munkáját, küldetése egy egységes és mindenki számára elérhető, mentes világ megteremtése.
A Happy Hours vendége: Herczeg Andrea, a Csak a Mentes alapító-tulajdonosa
Műsorvezetők
