Márkamonitor
model.title

Vendégem Gajzágó György, a Kortárs Műgyűjtő Akadémia alapítója.

Témánk az üzlet és művészet helyzete és viszonya – új helyzetek, új kihívások, új feladatok 2023 tavaszán.
 
Megbeszéljük, mi változott az előző beszélgetésünk óta: milyen változásokat hozott a COVID a művészeti világba, milyen jelentősebb változások történtek itthon a művészeti szcénában? Van-e már „art industry”: iparág-e már itthon a művészet, változott-e valami 2020 óta?
Kicsit visszatekintünk a márciusi Márkaépítés 2023 konferenciára is. Mi van a Maslow-piramis alatt? Mi a szerepe a kultúrának és művészetnek a társadalmi ökoszisztémában? 
Mi az üzlet és művészet (gazdaság és kultúra) jelenlegi helyzete és viszonya – globálisan és lokálisan? A válságok hogyan hatottak az üzleti és művészeti szektorok kapcsolatára? Miért élnek kevesen a brandingben a kulturális pozicionálás eszközével?
Megbeszéljük, kik a kulturális-gazdasági ökoszisztéma működtetésének szereplői: shareholder vagy stakeholder szemlélet kell ide? Ki fogja a kormánykereket és ki nyomja a gázt? Mi biztosítja a kultúra folyamatosságát?
És végül, de nem utolsó sorban: mi a brandek szerepe a kultúra fenntartásának és fejlesztésének terén?

Műsorvezetők

Szakács László
Szakács László
Get Funky Party vol 26

Június 9-én immáron 26. alkalommal is GET FUNKY PARTY a legjobb funky, soul és klasszikus diszkó zenékkel a Le Bistroban. A DJ pultban Suri Imre és Jazzkovács László szolgáltatja a zenéket.

 

Jegyek