Happy Hours

A Hungarostudy 2021 tanulmánykötet bemutatására is sor kerül pénteken a Kopp Mária Intézetben.

Kopp Mária professzor asszony születésének 80., valamint halálának 10. évfordulója alkalmából hirdetett Kopp Mária Évet 2022 januárjában a KINCS. A rendezvénysorozat a Család – Egészség – Közösség című szakmai konferenciával és könyvbemutatóval zárul.

A Hungarostudy 1998 óta vizsgálja a magyarok lelkiállapotát, az első öt kutatás Kopp Mária vezetésével történt.

A rendezvényen szakmai előadást tart Prof. Dr. Purebl György, a Semmelweis Egyetem Magatartástudományi Intézetének igazgatója és Székely András, a KINCS tudományos főmunkatársa. Dr. Salamin Géza, a KINCS tudományos elnökhelyettese a Hungarostudy 2021 kötet kapcsán ismerteti reflexióját, majd egy kerekasztal-beszélgetésre is sor kerül. Utóbbin részt vesz Kopp Mária lánya,Skrabski Fruzsina is, a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom elnöke.

 A konferenciát élőben közvetítik a KINCS Facebook oldalán.

Jó hír, hogy lesz Kopp Mária sétány is! Tavaly ősszel döntött a Fővárosi Közgyűlés arról, hogy a XII. kerületi Eötvös út egy szakaszát az intézet névadójáról  nevezzék el. A sétány ünnepélyes átadása tavaszra várható.

A Happy Hours vendége Fűrész Tünde, a KINCS ( Kopp Mária Intézet a Népesedésért és a Családokért ) elnöke

Műsorvezető Péter Móni

Műsorvezetők

Jazzkovács László
Jazzkovács László
Jazzy Fesztivál - Bor, mámor, zene

Pünkösd hétvégéjén 4 napos Jazzy Fesztiválra várjuk az igényes zenék és a finom borok szerelmeseit. Május 17. és 20. között 3 színpadon 22 koncerttel, 4 DJ-vel és közel 40 borászattal kényeztetjük a szórakozni vágyókat.

Jegyek