Happy Hours

 

Idén 16. alkalommal rendezik meg a Balaton Classic veteránautó versenyt.

A Balatonalmádiból rajtoló futam a Balaton legizgalmasabb desztinációt érintve, izgalmas feladatok elé állítja a 30 évesnél idősebb járműveket és sofőrjeiket. A versenyen számos autócsodát megtekinthetnek a látogatók, és a Ferrarik, Porschék  vagy éppen Ladák és Fiatok között ezúttal is ott lesz az idén 100 éves, Salmson VAL 3 GP gépjármű is. A szervezők olyan helyszínekre is bepillantást engednek, ahova normál esetben ritkán jutnak el a látogatók. 

A rendezvény népszerűségét jelzi, hogy minden alkalommal napok alatt elfogynak az induló helyek,  és most is a legmenőbb autókülönlegességekkel találkozhatnak a nézők.

Hogy merre halad majd a mezőny, milyen feladatokat kell teljesíteniük a versenyzőknek, és hogy milyen különleges élményekre számíthatunk, arról az esemény főszervezője, Pétervári Zoltán mesél a Happy Hours-ban!

Műsorvezetők

Jazzkovács László
Jazzkovács László
Get Funky Party vol 26

Június 9-én immáron 26. alkalommal is GET FUNKY PARTY a legjobb funky, soul és klasszikus diszkó zenékkel a Le Bistroban. A DJ pultban Suri Imre és Jazzkovács László szolgáltatja a zenéket.

 

Jegyek